speaker-info

Bert van der Zee

Big Data Docent & auteur ‘Succes met Big Data’

Big Data Docent & Auteur

Bert van der Zee is verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam en een ware Big Data professional. Zo verzorgt hij  verschillende Big Data opleidingen en onderwerpen die daaraan gerelateerd zijn, zoals data mining, data vault en business intelligence. Naast docent Big Data is hij ook Big Data consultant voor verschillende organisaties. Met deze aantoonbare praktijkervaring kent hij de klappen van de zweep. Bert heeft daarnaast diverse artikelen over Big Data geschreven voor ICTmagazine.

In april 2016 is zijn boek ‘Succes met Big Data’ uitgekomen. Dit boek wordt als officieel lesmateriaal gebruikt tijdens gecertificeerde (ISO-norm 9001 & 17024) Big Data opleidingen.

Hij vindt het belangrijk  dat mensen echt iets leren en zich bewust worden van hun eigen kwaliteiten, zodat zij die effectief in kunnen zetten in hun werk.

 

Mijn sessies

BLOK 2: Big Data Analytics

Veerkracht

Tijdens het tweede blok gaan we dieper in op de vraag: Hoe haal ik waarde uit Big Data? We kijken hoe Big Data organisaties verbetert, welke voordelen Big Data Analyse bieden en bespreken de belangrijkste Big Data analysetechnieken.

Big Data
MEER LEZEN