speaker-info

Arjan Burger

CEO Eduvision & Oprichter Big Data certificering (ISO-norm 9001 & 17024)

Big Data, online marketing, ICT: Met Eduvision Opleidingen helpt Arjan bedrijven hun kennisniveau te verhogen. Hij is in het dagelijks leven werkzaam als CEO van kennisinstituut Eduvision (Big Data Academy) en Xaggle (Big Data toepassingen). Al sinds jaar en dag is hij specialist op het snijvlak tussen strategie, data en IT. Door de ontwikkelingen in de markt is Arjans aandacht de laatste jaren steeds meer verschoven richting Big Data. De cases zijn door de huidige stand van de technologie een stuk interessanter en complexer geworden. Ook heeft Arjan ruime ervaring als spreker en docent. Hij geeft tot op de dag van vandaag verschillende cursussen en spreekt op seminars en conferenties.

Mijn sessies

Welkomstwoord

Veerkracht

Arjan heet u welkom en loopt kort het dagprogramma door.

MEER LEZEN

BLOK 1: Big Data Basics

Veerkracht

Tijdens het eerste blok geeft Arjan je een inleiding in de wereld van Big Data. Hij gaat in op de historie, definitie en voordelen binnen verschillende sectoren, zoals de publieke sector, zorg en retail.  Daarna maakt hij een praktische vertaalslag en geeft tips voor implementatie. Tot slot zal hij een blik werpen op de toekomst en bespreekt […]

Big Data
MEER LEZEN

BLOK 3: IT & Cloud

Veerkracht

Het derde blok  gaat over Big Data in combinatie met IT & Cloud. Allereerst gaan we in op de opslag van Big Data en kijken welke concepten en technieken er zijn. We bespreken bovendien welke cloud het beste kunt gebruiken en hoe je de juiste tools kiest. Tot slot komen Data Warehousing en Data Vault aan bod.

Big Data
MEER LEZEN